logo-about

“Pak-projekt” se nalazi u Novom Selu kod Vrnjačke Banje u centralnoj Srbiji, 200 km od Beograda. Proizvodnja se obavlja u sopstvenim prostorijama od oko 700 m².

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji mašina i opreme uvrstilo je “Pak-Projekt” u vodeće proizvođače u oblasti pripreme i pakovanja prehrambene, hemijske tehničke i druge robe. Zahvaljujući iskusnim razvojnim i proizvodnim kadrovima, firma “Pak-projekt” je sposobana da obavi i najsloženije poslove počev od projektovanja, izrade, razvoja i remonta mašina.

U početnom periodu razvoja firme dominantna je bila proizvodnja mašina za pakovanje, ali zahvaljujući zahtevima tržišta razvijena je proizvodnja mašina za kartonsku ambalažu. Firma i dalje proširuje proizvodni program, a sve u cilju zadovoljavanja zahteva kupaca. Kvalitet mašina je najbitniji faktor opstanka i razvoja firme, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Zahvaljujući tome “Pak-Projekt” uspešno posluje na tržištu Zapadne i Istočne Evrope i u zemljama bivše SFRJ.

“Pak-Projekt” Vam može pružiti pomoć u formiranju kompletne proizvodnje u jednom “Pak-centru” počev od transporta i pripreme materijala, pakovanja u odgovarajuću ambalažu pa do proizvodnje kartonske ambalaže.

Za sve mašine proizvedene u “Pak-Projekt”-u, obezbeđena je prateća dokumentacija, uverenja o primenjenim merama zaštite, CE SERTIFIKAT, uputstva za rukovanje i održavanje.

Kupcima naših mašina na raspolaganju je kompletna pomoć u obuci radnika za rad na mašinama, kao i na njihovom održavanju. Rezervni delovi i servis mašina su obezbeđeni u garantnom i vangarantnom roku.

Savremena tehnička rešenja omogućavaju lak i jednostavan rad na našim mašinama, uz dugotrajan i pouzdan rad.

U proizvodnom programu “Pak-Projekt”-a nalaze se procesne linije za punjenje, automatske i poluautomatske mašine za pakovanje svih vrsta materijala (praškastih, zrnastih, sitno zrnastih, komadnih, tečnih, pastastih, kremastih) i mašine za proizvodnju kartonske ambalaže.